۱-محاسبه خواص تورمی و ضریب نفوذ ترد تایر های رادیال سواری-کویرتایر
۲- روش های حذف پدیده شکفتگی ( Blooming ) در لایه های تایر
۳- بهبود مقاومت غلتشی کامپاند ترد بر پایه کربن بلک بوسیله عامل جفت کننده-کویرتایر

۴- بکارگیری اکسید روی فعال شده (Active Zinc Oxide) در آمیزه ترد تایر سبز
۵- بررسی و مقایسهی خواص مکانیکی و سینتیک پخت اثر شتابدهندهی MBTS و
۶- بررسی جایگزینی کامپوزیت اکسید روی نانو متخلخل (ZCF) به جای اکسید روی

۷- بررسی اثر استفاده از سیلیکای آمورف رسوبی در آمیزه ی ترد رادیال سواری-بارز
۸- تاثیر حضور دوده، نانوخاک رس و نانو سیلیکا بر کامپاند سه گانه-آرتاویل تایر
۹-مطالعه عوامل موثر بر سایش آمیزه رویه تایر سواری-کویر تایر

۱۰ –بررسی تاثیر دو روش متفاوت اختلاط آمیزه ی رویه تایر بر خواص پختی و فیزیکی – بارز
۱۱- استفاده از نانو سلولز به عنوان پر کننده در نانو کامپوزیت لاستیک- آرتاویل تایر
۱۲-ماشین آلات جدید تایر سازی و لزوم حرکت به سمت تلورانس صفر-آرتاویل تایر

۱۳-استفاده از تیغه های شناور در صنعت لاستیک
۱۴-استفاده از روش کنترل گشتاور حلقه بسته موتور القایی جهت کشش یکنواخت سیم- بارز
۱۵-اصلاح سطح رول های مربوط به کلندر ها توسط سنگ زنی آنلاین – بارز کرمان

۱۶-بررسی اثر جهت مونتاژ نوار نایلونی صفر درجه بر مؤلفههای یکنواختی تایر-کویر تایر
۱۷-بررسی امکان بهبودیافتگی تایر با ایجاد اصلاحات ساختاری در ماشین آلات و تجهیزات
۱۸-بررسی پخت تایر به روش ترکیبی بخاراشباع و گاز نیتروژن – بارز

۱۹-بررسی وارنیش ایجاد شده در روغن معدنی استفاده شده در کمپرسورهای اسکرو و راه- لاستیک پارس
۲۰- تاثیر اضافه کردن سیستم کولینگ پاششی آب در کانوایر اینکلاین اکسترودر بر روی- بارز
۲۱-تحلیل شرایط دمایی پخت تایر در راستای بهینه سازی زمان پخت

۲۲-روش جدید جهت حذف مرحله Filling در پرس های پخت تایر -Barez
۲۳-طراحی پروسس پخت جهت رسیدن به حالت بهینه پخت و اعمال هم پختی در تایر-بارز
۲۴-مقایسه ساخت گرینتایر توسط فرایندهای دو مرحلهای و تک مرحلهای- کویر تایر